VINS

Apoikia Àmfora 2015

  • Varietats
  • Coplantació mediterrània
  • Rendiment
  • 3000 Kg / Hra. - 810 g./cep
  • Climatologia
  • temperatura mitjana 16,8ºC (mitjana anual 15,6ºC)
  • temperatura mitjana juny 25,6ºC (mitjana anual 23,2ºC)
  • pluviometria mitjana 316,6 mm (mitjana anual 589,7 mm)
  • Tractaments fitosanitaris
  • 25 kg sofre en pols
  • 120 grams sofre mullable
  • 120 grams coure
  • 175 cc piretrina ecològica de crisantem
  • Verema  
  • Manual, selecció en vinya i collita en caixes de 15 kg
  • 5 passades segons maduració del raïm
  • Del 22 d'agost al 26 se setembre
  • Vinificació
  • Desgranat suau
  •  Maceració en àmfores de 150 i 200 litres entre 10 i 21 dies
  •  Extracció amb pigeage (immersió del barret)
  • Fermentació amb llevats indígenes entre 20 i 64 dies en àmfores
  • Embotellat
  • Sense estabilitzar ni filtrar
  • Format
  • 75 cl
  • 150 cl
  • Grau alcohòlic
  • 14% Vol.
  • pH
  • 3,4
  • ATs
  • 4,10
  • SO2T  
  • 22 mg/l

Ull de Cíclop 2015

  • Varietats
  • Coplantació mediterrània
  • Rendiment
  • 3000 Kg / Hra. - 810 g./cep
  • Climatologia
  • temperatura mitjana 16,8ºC (mitjana anual 15,6ºC)
  • temperatura mitjana juny 25,6ºC (mitjana anual 23,2ºC)
  • pluviometria mitjana 316,6 mm (mitjana anual 589,7 mm)
  • Tractaments fitosanitaris
  • 25 kg sofre en pols
  • 120 grams sofre mullable
  • 120 grams coure
  • 175 cc piretrina ecològica de crisantem
  • Verema  
  • Manual, selecció en vinya i collita en caixes de 15 kg el 26 de setembre
  • Vinificació
  • Desgranat suau
  •  Maceració en àmfora de 150 litres durant 21 dies
  •  Extracció amb pigeage (immersió del barret)
  • Fermentació amb llevats indígenes durant 64 dies en àmfora
  • Embotellat
  • Sense estabilitzar ni filtrar
  • Format
  • 150 cl.
  • Grau alcohòlic
  • 14,5% Vol.
  • pH
  • 3,2
  • ATs
  • 4,8
  • SO2T  
  • 34 mg/l

Apoikia 2014

Apoikia Àmfora 2014

Apoikia Rosat 2013